Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015

Διήμερη απόδραση στα νερά του ''Πορόι''!

Η συντακτική ομάδα και φίλοι της ΣΕΛΙΔΑΣ στο facebook ''Παραδοσιακός Οικισμός Γαρεφείου Πέλλας'', διοργανώνουν διήμερη απόδραση και κατασκήνωση με διανυκτέρευση σε σκηνές, δίπλα και μέσα στην κοίτη του ποταμιού ''Πορόι'', στο δάσος του Γαρεφείου.

Το ''Πορόι'', είναι ένα ποτάμι που κατεβαίνει από το βουνό, γεμάτο πλατάνια και βάθρες που σχηματίζονται και συγκροτούν μια εικόνα μαγευτική! Μια πανέμορφη περιοχή που βρίσκεται ανάμεσα στα χωριά Γαρέφι και Πευκωτό του νομού Πέλλας. 

Η περιοχή μας αποζημιώνει απλόχερα με τα ειδυλλιακά τοπία, προσφέροντας μας ένα καταπληκτικό συνδυασμό χρωμάτων της φύσης με το μήκος του ποταμιού να ξεπερνά τα 50 χλμ! 

Έχουμε λοιπόν την χαρά να σας προσκαλέσουμε στην διήμερη κατασκηνωτική μας εκδήλωση που θα γίνει την Παρασκευή 10 και Σάββατο 11 Ιουλίου 2015. Σας περιμένουμε, όλες και όλους. Το μόνο που χρειάζεστε να πάρετε μαζί σας είναι, μαγιό και διάθεση για περιπέτεια! 


Η εκδήλωση στο facebook: https://www.facebook.com/events/1395096904150238/

Η εκδήλωση θα καλύπτεται και μουσικά. Μια φανταστική και μοναδική εμπειρία στη φύση που θα σας μείνει αξέχαστη!

Ατομικός εξοπλισμός: ένας ζεστός υπνόσακος, παπούτσια ορειβασίας-πεζοπορίας, ελαφριά ρούχα, ένα παγούρι για νερό, και σακίδιο πλάτης.

τηλ. επικοινωνίας: 697 27 46 939.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου