Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

Σύλλογος αιμοδοτών Γαρεφείου


Η τράπεζα αίματος Γαρεφείου είναι πλέον γεγονός!! Καταχωρημένη στο ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ. Στόχος, η δημιουργία αποθέματος  σε αίμα για την κάλυψη τυχών αναγκών των συγχωριανών μας και η ενίσχυση του εθνικού αποθέματος.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί, θα μπορεί να αιμοδοτεί σε όποιο νοσοκομείο της χώρας υποστηρίζει αιμοδοσία και να δηλώνει τη φιάλη στο όνομα ¨Σύλλογος αιμοδοτών Γαρεφείου¨ με αριθμό μητρώου 15 737.

Σύντομα θα υπάρξει προσπάθεια ημέρας αιμοδοσίας που θα πραγματοποιηθεί στο χωριό μας από την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Εδέσσης.

Η Τράπεζα αίματος Γαρεφείου είναι πλέον γεγονός!! Καταχωρημένη στο ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΙΜΟΔΟΣΊΑΣ. Στόχος, η δημιουργία αποθέματος σε αίμα, για την κάλυψη τυχόν αναγκών των συγχωριανών μας και η ενίσχυση του εθνικού αποθέματος. Οποιοσδήποτε επιθυμεί, θα μπορεί να αιμοδοτεί σε όποιο νοσοκομείο της χώρας υποστηρίζει αιμοδοσία και να δηλώνει τη φιάλη στο όνομα "Σύλλογος αιμοδοτών Γαρεφείου" με αριθμό μητρώου 15737. Σύντομα θα υπάρξει προσπάθεια ημέρας αιμοδοσίας που θα πραγματοποιηθεί στο χωριό από την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Εδέσσης. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον δήμαρχο Αλμωπίας κ. Xristos Mpatsis για την άμεση ανταπόκριση και βοήθεια το

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου