Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2016

1η ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ


Με την άφιξη της νέας χρονιάς η δραστήρια ομάδα φίλων & διαχείρισης της ΣΕΛΙΔΑΣ στο facebook: www.facebook.com/paradosiakos.garefeiou, σας προσκαλεί στην ''1η Χειμερινή Διαβίωση'' που διοργανώνει την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016 στο δάσος του Γαρεφείου (εκκλησάκι Ζωοδόχου Πηγής, 700 μ). 

Μια υπέροχη εξόρμηση στην ορεινή Αλμωπία και διανυκτέρευση σε σκηνές με χειμερινές συνθήκες (ίσως χιόνι, πάγος, κρύο, ομίχλη, κτλ). 


Η απόλυτη απόδραση για τους λάτρεις της φύσης και της περιπέτειας! Αναχώρηση από το Παραδοσιακό Άνω Γαρέφι (πλατεία) την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016 στις 11 π.μ. 

Ατομικός εξοπλισμός: Υπνόσακο (sleeping-bag) και 2 κουβέρτες, σκούφο και γάντια, ορειβατικά μποτάκια, κάλτσες μάλλινες κι ένα άνετο παντελόνι. Αποφεύγουμε ρούχα βαριά τα οποία αν βραχούν γίνονται βαριά και δεν στεγνώνουν. Τα ιδανικά είναι ένα ισοθερμικό μπλουζάκι, μια μπλούζα, ένα αδιάβροχο και αντιανεμικό μπουφάν. Επίσης παίρνουμε μαζί μας δεύτερα ρούχα, κάλτσες και παπούτσια για να αλλάξουμε σε περίπτωση που βραχούμε.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 697 27 46 939.
Η εκδήλωση στο διαδίκτυο: https://www.facebook.com/events/982197965162100/

Οι καλύτερες αποδράσεις, είναι αυτές του Χειμώνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου