Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015

Η Παραδοσιακή Γιορτή Τσίπουρου στο Μεσημέρι Έδεσσας


Για μια ακόμη χρονιά, Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η καθιερωμένη ''Γιορτή Τσίπουρου'' στο χωριό Μεσημέρι Έδεσσας του Νομού Πέλλας. Ο Μορφωτικός - Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσημερίου ''ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ'', διοργάνωσε μια ξεχωριστή Παραδοσιακή γιορτή με πρωταγωνιστή το Τσίπουρο. Πλήθος κόσμου, με μεγάλο αριθμό επισκεπτών από τα περίχωρα του Δήμου Έδεσσας αλλά και της περιοχής της Αλμωπίας, γεύτηκαν παραδοσιακούς νόστιμους ουζομεζέδες και φυσικά τσίπουρο που έρρεε άφθονο. Τον κόσμο διασκέδασε η Παραδοσιακή Ορχήστρα των ''Prima Vista Balkan Quintet'' με Ελληνική Παραδοσιακή μουσική (Μακεδονία, Ήπειρο, Θράκη) με το γλέντι να κρατά ως αργά το βράδυ. 
Συγχαρητήρια στον Π.Σ. Μεσημερίου ''Αριστοτέλης'', το Δ.Σ., τον Πρόεδρο, τα μέλη και τους χορευτές του Συλλόγου για την άρτια, ΑΨΟΓΗ (χωρίς υπερβολές) διοργάνωση και φυσικά σε όλο τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του το χωριό και την γιορτή. 

Πολλά ΜΠΡΑΒΟ στα μέλη της Ορχήστρας ''Prima Vista Balkan Quintet'' που κρατούν και προβάλουν με τον παλιό ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ τρόπο την μουσική των προγόνων μας. ΜΠΡΑΒΟ και στον Π.Σ. Μεσημερίου που προβάλει μουσικούς και ορχήστρες που εκπροσωπούν επάξια τη μουσική και την παράδοση του τόπου μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου