Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

2η ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ


Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε σε μια ακόμη συναρπαστική εξόρμηση, στο δάσος του Γαρεφείου, με διανυκτέρευση σε σκηνές! 
Σε ένα εκπληκτικό καταπράσινο τοπίο ανάμεσα σε οξιές, κέδρους και άλλα δέντρα, η πάντα δραστήρια ομάδα της σελίδας στο facebook ''Παραδοσιακός Οικισμός Γαρεφείου Πέλλας'', σας προσκαλεί όλους, να υποστηρίξετε με την συμμετοχή σας την προσπάθεια των νέων με σκοπό την διατήρηση του πατροπαράδοτου εθίμου της Ζωοδόχου Πηγής http://paradosiakos-garefeiou.blogspot.gr/2014/11/blog-post_36.html και την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του τόπου μας!
Μια υπέροχη εκδήλωση με μονοήμερη διανυκτέρευση σε έναν από τους ομορφότερους προορισμούς της ορεινής Αλμωπίας!








Προετοιμασία αναχώρησης με προορισμό τον κατασκηνωτικό μας χώρο: Πέμπτη, 5 Μαΐου 2016, ώρα 11:30.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά, στα τηλ 2384 501156 και 697 2746939.

Το link της εκδήλωσης στο διαδίκτυο:




Κυριακή 17 Απριλίου 2016

1η Πανελλήνια Συνάντηση Μακεδόνων


Ξεκάθαρο και ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ότι η καρδιά της Ελληνικής Παράδοσης χτυπά στη Μακεδονία, έστειλαν με την συμμετοχή τους 140 πολιτιστικοί σύλλογοι στην 1η Πανελλήνια Συνάντηση των Μακεδόνων στο Καυτανζόγλειο Στάδιο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης...
Το πολιτιστικό αντάμωμα διοργάνωσε η Π.Ο.Π.Σ.Μ. με χορηγό επικοινωνίας την ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ του Γαρεφειώτη καθηγητή Α.Ε.Α.Θ κ. Κόιου Νικόλαου, κεντρικού συντονιστή του προγράμματος.






...και είναι μόνο η αρχή...καλή αντάμωση και του χρόνου με υγεία...

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

"Μάνα, στον κόσμο δεν δοκίμασα γλυκύτερο από σένα".


Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε όλους στην παράσταση του Συλλόγου μας "Μάνα, στον κόσμο δεν δοκίμασα γλυκύτερο από σένα", που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαΐου και ώρα 21:00 στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως Αλεξανδρούπολης. Με αφορμή την γιορτή της μητέρας θα παρουσιάσουμε χορούς, τραγούδια και έθιμα μέσα στον κύκλο της ζωής που σχετίζονται με την μητέρα!