Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016

Κόκκινο Πιπέρι (εστιατόριο)


Δεν υπάρχει τίποτα απολαυστικότερο από ένα γεύμα σε όμορφο περιβάλλον με θέα που σε καθηλώνει! Το ''Κόκκινο Πιπέρι'' είναι το νέο εστιατόριο-πρότυπο που, σε συνάρτηση με τη παραδοσιακή διακοσμητική και το εξαιρετικής ομορφιάς τοπίο που το περιβάλλει, υπόσχεται στον επισκέπτη μια συγκλονιστική εμπειρία γαστρονομίας με γεύσεις μοναδικές!

Αγνά εκλεκτά τοπικά προ'ι'όντα αναδεικνύονται δημιουργικά, από τους καλύτερους των chef της κουζίνας, προβάλλοντας με μοναδικό τρόπο τον τεράστιο γαστρονομικό πολιτισμό της Μακεδονίας!

Δεσπόζουσα θέση στην παραδοσιακή του κουζίνα (Μακεδονική-Μεσογειακή), κατέχει το κόκκινο, γλυκό και καπνιστό πιπέρι Γαρεφείου ή αλλιώς πάπρικα Αλμωπίας!
Ένα προ'ι'όν με ιδιαίτερη και εξαιρετική γεύση, πλούσιο σε βιταμίνες και ποιοτικά χαρακτηριστικά. Παράλληλα, η ''καρδιά'' του εστιατορίου με την πλήρης ανανεωμένη κάβα, υπόσχεται να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Το ''Κόκκινο Πιπέρι'', ένας όμορφος χώρος, ζεστός και φιλόξενος με πληθώρα εδεσμάτων παντός τύπου, μαγειρεμένα μόνο με φρέσκα προ'ι'όντα από τοπικούς παραγωγούς και σερβιρισμένα πάντα με φροντίδα από τους chef και το εξυπηρετικότατο προσωπικό, έχει κάνει ήδη την παρουσία του αισθητή!Το ''Κόκκινο Πιπέρι'' βρίσκεται στο 2ο χιλ. Όρμας - Λουτρών, 58400 Αριδαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου